Ik verdien geen leven
Geen leven als deze
Zelfs deze pijn en verdriet
Is te goed, dit verdien ik niet
Mensen als ik horen te branden in hel
Het uit te schreeuwen van de pijn, luid en schel
Want het enigste waar ik goed in ben
Iets wat ik echt goed ken
Is mensen kwetsen
Mensen pesten
Mensen hun ziel vertrappen
Mensen hun hart de grond in stampen
Ik wil dit kunnen voorkomen
Maar dat zou ik alleen kunnen dromen
Nooit zal ik iemand de pijn kunnen besparen
Behalve als ze mij laten varen
Me gewoon laten gaan
En doen alsof ik nooit heb bestaan