Als het licht dooft hoe krijg je het dan weer aan
Als je energie loos is, Waar haal je het dan weer vandaan
Moet je blij doen Ook als je dit niet ontdekken kan
Is het een vorm van bescherming, maar waar bescherm je, je dan van
Is eeuwige droefheid een kwestie van wantrouwen
Moet je tegen die bestaande angst een muurtje bouwen
Ik weet niet langer meer wat ik met mijn emoties aanmoet
Ik weet gewoon het verschil niet meer tussen wat een fout gevoel is en wat goed