Woest,
woest ben ik
Ruzie met iedereen,
niemand die mij mag!
Hoe moet ik nou verder?
Hoe kan dat alleen?
Zonder mensen kun je nergens komen!
Dan blijf ik dus hier staan.
Hulp wil ik hebben,
maar ik pak het weer verkeerd aan.
Wie kan mij helpen,
met de juiste manier!
Ik zou dat moeten kunnen,
waarom niet?
Hoe kun je nu inhemelsnaam
niet vragen om hulp?