God weet alles
roept een vrouw
voor het centrale
station almaar
ze wappert met
een geschrift
God weet alles
roepen in de woestijn
niemand reageert
niemand reageert op
de strijdkreet zoals
de vrouw in de dorre
mensenzee vergeefs
over hoofden uitstort
velen roepen telkens
weer onze natuurlijke
omgeving loopt groot
gevaar niemand die
echt reageert niemand
die kan reageren omdat
het probleem te groot is
laten we de feiten onder
ogen zien de natuur kan
zichzelf heel goed redden
maar wat zij in petto
heeft willen wij niet dus
zullen wij radicaal om
moeten, wie gaat er mee?
12dec2006 20:15