een vertrouwd persoon,
iemand waar je alles aan kan vertellen.
een vertrouwd persoon,
iemand die je altijd kan bellen,
als et even niet goed met je gaat.
een vertrouwd persoon,
iemand die lkkr met je praat.
een vertrouwd persoon,
iemand die naar je luisterd,
en je raad geeft.
een vertrouwd persoon,
iemand die misschien het zelfde heeft beleefd.
een vertoruwd persoon,
iemand zoals jij.