waarom blijf ik aan je denken
als je niet bij me bent
het is alsof je telkens weer
rondjes door m'n gedachten rent
ik wil dag in, dag uit met je praten
met je lachen, kussen en bij je zijn
en nee, ik kan het gewoon niet laten
om te zeggen hoeveel ik van je hou
ik blijf maar over je praten
en mis je als je niet bij me bent
iedereen word helemaal gek van mij
en dat is inclusief ik en jij..
lieve schat..
je maakt me helemaal gek
kmis je!!
-xx-