Er zit een druk op mijn borstkas
En een bonk in mijn hoofd
Als ik maar wist wat het was, het voelt zo verdoofd
De wereld vervaagd
en alles om mij heen
Ik voel mij bevraagd
en ik voel mij alleen
Geen idee wat ik verder voel
geen orde in mijn gedachten
niemand die snapt wat ik bedoel
en ik bezwijk onder de vrachten
Ik vraag me af, stel ik mij aan
moet ik over mijn angsten heen
Maar waar komen ze dan vandaan
en waar moeten ze heen
Kom ik er ooit uit
En is er iemand die mij helpen wil
Wanneer ik op al die vragen stuit
zodat het binnen in mij wordt; weer stil