Ik dans op muziek
Die niemand horen kan
Ik dans tussen de lijnen
van een wit papier
Fris, vers en splinternieuw
Ik volg de melodie
Die zich vormt in mijn hoofd
Mijn pen glijdt zelfverzekerd,
Vormt letters en woorden
En uiteindelijk het gedicht
Dat uit de muziek ontsproot