je houd me vast
lief en teder
maar plots...
laat je me vallen
vallen lijk een baksteen
men hart is gebroken
men ziel is verscheurt
soms vraag ik me af
of ik je beter nooit had leren kennen
maar dan weet ik
dat ik die fantastishe tijd nooit zou gekregen hebben
zonder jou
en daar ben ik je dankbaar om
dankjewel voor de mooie momenten samen
maar nu laat ik je los
salutjes en vaarwel