Als ik afscheid neem van deze wereld
Laat enkel tranen vloeien van vreugde
Ik heb geleefd voor mooie dingen
Neem ze mee naar waar ik ga
Liefde en boosheid
Geuren en melodieën
Tederheid en vriendschap
Zielepijn en euforie
Dankbaarheid voor alle kleine dingen
Alle trekken en vegen van het penseel
Worden tenslotte een bonte compositie
Alle woorden, gesproken en gehoord
Komen samen in mijn verhaal
Mijn leven is nu voorbij
Geen verdriet maar blijdschap
Ik ben immers dichtbij
Nooit verder dan een gedachte
Glimlach voor mij
En denk niet aan gisteren
Denk niet aan morgen
Maar leef
Nu