Niet door.
We hebben elkaar zoveel beloofd,
Zoveel dingen dat we zeiden dat maakt ons niet stuk.
Maar misschien brengt deze opleiding ons wel ongeluk.
We maken nieuwe vrienden, we zien elkaar lol hebben met andere.
Je zit niet meer bij mij in de klas, en toch zie ik je verandere.
Op de fiets is het anders dan normaal,
Maar dit is niet alles,
Waar jij of ik van baal.
We zien elkaar niet meer zoveel.
Maar mijn vraag aan jou is dit wat jij wil.
Want je kan wel zeggen, van jij doet er voor mijn gevoel niks aan.
Maar dat is gewoon niet waar.
Ik zal je echt niet in de kou laten staan.
Maar we veranderen en het leven gaat door.
Maar je laten vallen zou ik zeker niet van plan zijn.
En met jou lol hebben, vind ik zo fijn.
Maar ook jij keert mij de rug toe,
En ik word zo moe.
Maar lieve meis eerst waren we altijd samen.
En we kregen beide een vriend,
Wat we ook hadden verdient.
Alleen, onze dromen waar we dagen over hebben gehad.
Werd voor mij een nachtmerrie, een groot zwart gat.
En dat heeft zoveel in mij gedaan.
Ik kijk anders tegen het leven aan.
En jij of ik, willen elkaar niet verliezen.
En dat weet ik ook wel.
Maar als ik dan toch die vraag stel,
Zullen we vanavond samen uitgaan?
En jij zegt; nee, ik ben blut.
En dan later kom ik je toch tegen.
Met iemand, die ik zo niet mag.
En toch zeg ik je even vrolijk gedag.
Dus zeg niet je doet er niks aan.
Ik heb het geprobeerd.
En ik blijf het proberen.
Maar 9 van de 10 keren,
Zou ik in die kou staan.
Omdat jij het niet door hebt.