vertel mij niet
wat je denkt en ziet
vertel mij niet
wie je denkt te zijn
vertel mij niet
dat je ooit hebt geloofd
dat wij samen 1 waren
en dat je dat had beloofd
vertel mij niet
dat je niet meer kan
vertel mij niet
dat het voor jou is als houden van
vertel mij niets meer
en laat me gaan
alleen dan
hou je op met mij te slaan