Kerstcadeautjes
Cadeautjes voor kerstmis,
een jaarlijkse maar speciale gebeurtenis.
Laten zien dat je aan iedereen denkt,
anders voelt die persoon zich gekrenkt.
Zien dat je het juiste cadeautje vindt,
zodat ze weten dat ze worden bemind.
Veel geld hoef je er niet aan uit te geven,
het is het gebaar waar we naartoe streven.
Het einddoel is het zien van je gezicht,
de expressie bij openen, in de stralen van het maanlicht…
zaterdag 9 december 2006, 17u10