Steeds doet ze het weer.
Elke dag weer.
Ze wil niet maar doet het toch.
Gewoon om de pijn niet te voelen.
De pijn in haar hart.
De pijn die ze wil verdringen
De pijn waarvan ze wou dat ze die niet had.
Steeds doet ze het weer.
Elke avond weer.
Om maar even niet aan iets anders te denken.
Iets waarvan ik wou dat ze het vergat.
Een pijn waarvan ik wou dat ze die even niet had