Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
iedereen is anders
Pesten mag niet want iedereen is hetzelfde
Maar evengoed doen ze het
Waarom doen ze het dan
Wat is er verkeerd aan bepaalde mensen
Zijn ze anders
Zijn ze verkeerd
Ze kijken jouw toch ook niet aan op alles wat je fout doet
Iedereen is anders
Iedeen heeft dezelfde rechten
Ik hoor het iedere keer weer
Maar waarom gebeurt dit nou niet
Waarom doen ze zoveel mensen verdriet
Ik blijf hopen dat hier een einde aankomt
Maar ja ik schijn een van de weinige te zijn
Iedere keer weer zeggen ze ja pesten is verkeerd
Maar iedere keer vergeten ze wat ze zeiden en doen ze het weer
waarschijnlijk weten ze niet wat ze aanrichten
ja dat zal het zijn
anders doe je dit toch niet
je doet toch geen anderen pijn
maar iedere keer weer gebeurt dit
en iedere keer weer sterfen de slachtoffers van de pijn
die in hun hart is aangericht
iedere keer weer
sterven ze beetje bij beetje
totdat het helemaal gebeurt is
en dan is het te laat
louise
Reacties op dit gedicht
louise vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
louise
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
17 januari 2002
Thema's:
[Verdriet]
[Pesten]
[Onzekerheid]