Hartbrekende woorden in kwadraat
en blauw geschreven op papier
vloeien controleloos uit mijn vingers
terwijl mijn gedachten zijn weggeëbd.
Van gegooide woorden vang ik er enkele
maar de meeste gaan langs me heen
om te verdwijnen in afwezigheid van
eenvoudigweg eigenlijk helemaal niks.
Muurtje wat lager, deuren en ramen ingebouwd
jammer van het semi permeabel membraan
wat de balans zou moeten geven tussen goed en kwaad
maar nog niet gevonden maar wat niet is kan nog komen.
-------
Controleloos gedicht dus huh….