altijd positief
wat je zusje ook was
ondanks haar ziekte
altijd een lach
~~~
altijd positief
dat heb je van haar
respect voor een ziek meisje
een meisje van 5 jaar
~~~
altijd positief
een meisje met kracht
niet ouder dan 5 geworden
iets wat gewoon niet mag...