*kanker*
het overkomt zo veel mensen
en ik begrijp maar niet
waarom mensen ermee schelden
zien ze niet het verdriet
*kanker*
het gaat van kankerzooi
tot kankerhoer
maar weten ze wat ze zeggen
en waarom is dit toch stoer?
*kanker*
het is toch kankerlijer
of kankerhond
totdat iemand het ineens mee maakt
dan houdt ie wel ineens zijn mond...
Hou nu dan ook gewoon je K*nk*rbek!!!