's avonds krijg ik inspiratie
terwijl ik allang moet slapen
maar zolang ik dat kan uitstellen
totdat ik alleen nog maar blijf gapen
dan doe ik dit ook gewoon
ik neem vooral niet mijn rust
omdat ik dan na ga denken over dingen
en nu vanzelf van moeheid in slaap sus...