mijn beste vriendin
ik wil effe zegge da ik de beste
vriendin heb gevonden ooit.
ik ken ze al 5jaar
en we zien mekaar altijd maar,
ik ken ze al zo lang
en toch heb ik bang.
da ik ze snel ga verlieze
want ze vrijt dan ook al 7maand
als ze vrijt zien we mekaar veel minder
ze gaat wel niet altijd naar ginder.
ik vind het erg dak haar zo weinig zie
maar we zijn mekaar nog niet vergete.
ik hoop dat het nie altijd zo verder gaat
en dat ij mij zeker nooit verlaat.
zij blijft altijd in mn hartje zitte
en dat kan niemand van me afpakke.
brendaka,ik hoop u nooit te verlieze
want,dan pak ik mn bieze.
meiske,ik hoop da ge begrijpt wa ik allemaal bedoel
ik wil u echt nooit ofte nooit kwijt.
dikke kuskes van mij