ik wacht nu al zo lang
op een geschikt moment
dat ik je kan vertellen
hoe lief en schattig je wel bent
mocht je het aan me zien,
dan zou ik niet zo vrezen
wat jouw reactie zou wezen
ach...als ik het je ooit zeggen kan
want ik durf het weer niet
voor de zoveelste keer
mijn hart bonst op en neer
het gaat zo hard te keer
liefde is een goed gevoel
als je niet weet of het wederzijds is
is het angstaanjagend
maar als je weet dat het niet wederzijds is
is het niet meer uitdagend