Jij en ik,als je erover denkt best een mooi geheel
of misschien denk ik wel weer teveel
Het zou waarschijnlijk tussen ons toch nooit werken
al zou ik hints geven dan zou jij het niet eens merken
Dat ik misschien wel wat meer voor je voel
snap je een beetje wat ik bedoel?
Waarschijnlijk snap je er niks van en ik begrijp dat wel
Mijn gevoelens gaan ook veel te snel
En wanneer hebben wij elkaar nou in Godsnaam gezien?
1 keer in totaal misschien..
Toch ken ik je best goed moet ik zeggen
ik kan me bij vriendschap alleen gewoon niet helemaal neerleggen
Onze gesprekken zijn vaak mijn vreugde en mijn kracht
en ik weet ook niet precies waartoe het ons heeft gebracht
Nu is de tijd niet om over jou en mij te praten
maar ik denk dat er ooit misschien een dag komt
waarop ik het niet meer kan laten