(even een gedichtje uit de oude doos)
Gele broek, gele broek
’t is maar net wat ik zoek:
soms is het een blauwe
of een zwarte
soms ouwe
maar aparte
Met een rits
Of met knopen
soms voor de blits
of te lelijk om te kopen
jaren 70 wijd
of véél te stak
zelf gebreid
of passend bij een pak
met bonte kleuren
doch origineel
met grote scheuren
of kanariegeel
muisgrijs
Of hagelwit
Helemaal onwijs
Of pure shit
’t is maar net wie er in zit.