bange ogen
hebben vanacht gesproken.
vertrouw, vanacht vervolgen.
ik weet ik zat fout.
maar ik kon niet kreeg het benouwt.
ik heb het nooit zo bedoelt.
je zou me begrijpen als je weet hoe ik me voelt.
bange ogen.
ik zit vol zenuwen & ben misselijk.
ik wil het goed zoveel vermogen.
ik merk ,t al te laat ben afhankelijk.
bange ogen.
vragen om vergeving.
en luister ik heb niet gelogen.
bekijk het even via inleving.
bekijk het door mijn ogen.
lieverd je moet me geloven.
ik heb zoveel pijn.
ik heb zoveel verdriet.
wat ik voel laar dat alsjeblieft niet zijn.
bange ogen
bange ogen & vreselijke pijn.