lieve mieke,
Ik wil samen met jou
naar Frankrijk toe
voor een culinaire reis, lieve vrouw
samen naar een kookstudio
volgen we daar een kookworkshop
daar, in een mooie regio
een ontmoeting met een chefkok
en met een echte wijnboer
ja ik zet je nu voor het blok
samen Franse wijnen drinken
met overheerlijke spijs
daar samen op mogen klinken
ga je met me mee op deze droomreis?
je vriendinnetje Anja