Opeens,was je daar op de chat,
Dat doet me goed,heel goed,
Ik fleur op als je er bent,
En voel me rot als je gaat,
Maar dat is maar voor even,
Heel even,
Want ik weet je belt me,
En maakt me weer blij,
lieverd,ik kan niet meer zonder jou,
Ook al wonen we ver uit elkaar,
Hoop ik dat je ervoor mij altijd zult zijn,
Dan zal ik er ook voor jou zijn.