Liefste, ga nog niet bij me weg
blijf nog even, blijf nog even
Luister je wel naar wat ik zeg?
ik zou je nog graag een laatste kus geven
Ja, rustig maar ik weet dat je moet gaan
en ik probeer je ook niet te stoppen
maar loop niet weg, laat me niet zo staan
dat zou ik echt niet kunnen verkroppen
Liefste, heus doe maar wat je moet
al zal ik je zo erg gaan missen....
Met mij komt alles ook wel weer goed
als we ons maar niet vergissen
Nee, je hebt gelijk, het gaat ook niet meer
die ruzies maken ons kapot
Ik hou alleen van je dus doet het zeer
ik voel me zwaar verrot
Ga nu maar snel en leef je leven
en je zal zien dat het snel weer beter gaat
Wij kunnen elkaar niet veel meer geven
onze liefde was veranderd in haat