Heb je ooit eens met iemand
gedachten gedeeld.
Samen met hem/haar je
gedachten op de computer
gezet.
Terwijl je geen seconde
twijfelde wat hij/zij voor jou
neerzet.
Daar gezeten blind als een
mol slaan al je gevoelens en
gedachten op hol.
Je vat moed om verder te gaan
Teder en poetische woorden
komen je tegen moet.
Maar zijn ze eerlijk en oprecht
wat die andere tegen je zegt.
En wat hij/zij voor je voelt.
Is dat oprecht of word er weer
met je gesold.
Nee geef mij dan toch maar een
gesprek in het echt.
Zodat als je elkaar in de ogen kijkt.
Kunt zeggen hij/zij meent het
oprecht.
En er schuilt waarheid in het gene
wat er word gezegd.
Dan pas kun je zeggen, dit zijn de
eerste stappen op een nieuwe weg.
Ach ik droom zo maar wat voort,
niemand die ik hier mee stoort.