waarom denken de mensen dat witte haaien
mensen eten?
komt dat door die film jaws?
wat is de reden?
maar mensen die denken dat witte haaien
mensen eten, weten niks over hun gedrag.
weten die mensen hoe je je moet gedragen
als er een witte haai in de buurt is?
je moet eerst weten wat de witte haai
aantrekt.
spratelen in het water trekt ze zeker aan.
van welke zintuigen ze gebruiken bij de jacht.
hun lichaamstaal moet je ook kennen.
hier zij de regels waaraan je je moet houden
als er een witte haai in de buurt is.
nooit liggend zwemmen, maar staand.
je moet je zo groot mogelijk doen te lijken.
zo lijk je groter voor de haai.
je mag niet bang zijn voor de witte haai.
want ze kunnen je hart voelen tikken.
en als je je hart te keer gaat door angst,
wordt die haai onrustig.
als een haai te dicht bij je komt, duw hem
dan weg.
en als hij dan niet weg gaat, laat hem dan
langs je zwemmen.
als een witte haai recht op je afkomt ga dan
hele schokkende bewegingen maken met je
schouders.
dat komt over bij die haai als agressief.
die haai beschouwt je dan als gevaarlijk.
en de haai wil dat er niets gebeurt met hem.
als mensen beweren dat mensenhaaien
mensen eten, zouden er duizenden doden
per dag vallen.
dus hou op om die onzin te praten en te denken.
durf je ogen te openen voor de witte haai,
want als je dat niet doet, blijf je verkeerd
denken.
geen mens vindt het leuk als mensen negatief
over ze denken die niet eens kloppen.