Ik ben zo blij dat jij er bent,
Dat jij er bent voor mij,
Ja jou kan ik vertrouwen,
Van jou wordt ik weer blij.
Al mijn problemen kan ik kwijt,
Jij luisterd tenminste echt,
Je bent niet iemand die ze verspreidt,
maar met mij ertegen vecht.
Ja bij jou kan mezelf zijn,
dingen vertellen,
zonder die pijn,
die pijn, om alleen te zijn.