Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
overweeg je verleden
dit ongeloof in anderen
deze dieptes uitgehold
opdat ze toch niets anders bleken
dan ijs dat langzaam smelt
wat waren ze nu waard
en hoe zagen ze jou
was jullie einde niet in zicht
ze sterfden toch je trouw
die angst voor het moment
dat doden herrijzen
alle angst in je omarmende zwakte
ze straks te zullen prijzen
dan eindelijk breekt de tijd
met alles wat jij was
bekijk dan rustig weer het beeld
waar je leugens in hun ogen las
neem je op gevoel besluit
over kale ijsbergen
durf dan dit niet over het hoofd te zien
ze hebben altijd meer te verbergen
Reacties op dit gedicht
G. de Zwager vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
G. de Zwager
Gecontroleerd door:
The Slayer
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[IK]
[Liefdesverdriet]
[Vriendschap]