Alleen al de gedachtes aan jou,
Geven pijn in mijn hart,
De lucht wordt weer grauw,
En mijn reacties wat verwart,
Ik wil het soms zo graag vergeten,
Maar dat kan ik niet,
Maar je moet wel weten,
Dat niemand mij verbiedt,
Aan jou te denken,
En er loopt nog steeds een traan over mijn wang,
Ik wou je het leven schenken,
Maar nu was je pijn te lang,
Ik zou mijn leven voor je geven,
Door de hel voor je gaan,
Maar zelf zal ik nooit vergeten,
De pijn die ik je aan heb gedaan,
En hoe erg het me ook spijt,
Ik kan het je nooit meer uitleggen,
Ik ben je echt kwijt,
En ik kan het je niet meer zeggen,
Dat ik nog van je hou kan ik niet omheen,
En soms vervloek ik de tijd,
Jij was de zon die altijd scheen,
En nu is er een wereld die ons scheid,
En hoe graag ik ook zou willen dat je hier terug kon komen,
Of ik naar jou toe kon gaan,
Moet ik leven met de beslissing die ik heb genomen,
En leren alleen te staan.