"Busje komt" blues
De bus is in aantocht
En zal er gauw zijn
Een woordje, een kusje
Het doet nu al pijn
Jou blik is al treurig
We staan aan de kant
De laatste tel samen
Mijn hand in jou hand
En dan zo ineens
Het eind van de roes
Ik kan het niet helpen
En zit met de blues
Mijn liefste 'k zal lachen
Dat is niet zo saai
Want daar is de bus
En 'k zeg nog snel "bye"
Maar voor je erin stapt
Dan kijk je weer om
Een laatste omhelzing
Je wil dat ik kom
Een krop in de keel
't Is niet van de poes
Ik kan het niet helpen
En zit met de blues
Nu ben je vertrokken
Ik blijf nog wat staan
De tijd is gevlogen
Nu moet ik wel gaan
De rit vol gedachten
Alleen in de wagen
't Is weeral voorbij
't Was mooi deze dagen
Maar hé godverdomme
Daar is 't weer pardoes
Ik kan het niet helpen
En zit met de blues