Ik wil je al het geluk wensen,
Voor nu en in het nieuwe jaar,
Helaas ben jij met oud en nieuw bij je vrienden,
Zijn wij niet samen bij elkaar.
Voor jou gaat er in het nieuwe jaar veel veranderen,
Je hebt het helemaal voor elkaar,
Je hebt een huisje gekocht in Escharen,
Hopelijk wordt je droom daar waar.
Vind je waar je al zolang naar zocht,
En schreeuw je het geluk van de daken,
Want ik weet echt helemaal zeker,
Dat je het daar helemaal gaat maken!
Schat de toekomst ligt voor je open,
Het nieuwe jaar kan voor jou niet meer stuk,
En ik wens je ook vanuit heel mijn hart,
In 2007 heel erg veel geluk!