Sorry.
Sorry,
ik heb het nooit zo gewild,
Ik heb het nooit gewild jullie zo achter me te laten staan.
Sorry,
Ik heb er nooit zo bij nagedacht,
Bij nagedacht dat jullie het zo opnamen.
Sorry,
Ik heb het, bij sommige, nooit doorgehad,
Doorgehad dat jullie het in je hoofd haalde.
Sorry,
Dat ik het niet in jullie gezicht durf te zeggen,
Te zeggen, hoe stom ik ben geweest.
Sorry.
Sgonk