Verdrietig
Je mag verdrietig zijn .
Want deze dagen is het verdriet en pijn.
Om de gene die je dierbaar is
.Maar niet thuis maar ergens anders is
ja bezoeken kun je hem nog wel
Dat licht puntje is er dan nog wel
daar is alles mee gezegt.
Maar Ik hoop dat je dat red.
Ria .van .Schaik