Ik wil niet dat je naar me kijkt
Probeer te verbergen wie ik ben
Ben bang van de waarheid
Maar de leugens maken mij kapot
Ik wil niet dat je ziet hoe ik mij voel
Je moet geloven dat ik gelukkig ben
Ik haat deze onzekerheid
Maar ik ben zo bang
Dat ook jij mij in de steek laat
Ik heb liever dat je bij me weg gaat
Dat je mij alleen laat in dit leven
Heb geen zin meer om te vechten
Ik kan jou toch geen liefde geven
Jij kan niet vervangen
Wat ooit in mijn leven was