Je bent nog geen jaar in leven,
En nu zal je er al niet meer om geven,
Wat ze met je doen,
Het gaat ze alleen maar om de poen,
Maar jou leventje is kapot,
Het is toch te zot,
Ze hebben je ziel verpest,
En verder rest?
Je wilt nu al niet meer door,
En je weet ook niet waarvoor,
Ze zo ruw zijn,
Ze doen je pijn,
Maar je voelt je lichaam niet meer,
Het eindigt toch wel een keer?
Je wordt buiten gelaten,
En voelt je verlaten,
Je krijgt weinig eten,
Zouden ze niet beter weten?
Er is weinig water, net genoeg om te leven,
Zou er dan echt niemand om je geven?
De hoop vaagt weg,
En hoe wil je dat ik het uitleg?
Een leven mag niet zo ten einde komen,
Wie heeft dat recht, wie heeft die beslissing genomen?
Je staat nu aan een paal vast,
En voelt je een last,
Voor de hele wereld om je heen,
Ze zijn zo gemeen,
En nu na nog geen jaar,
Slaan ze je nog eens in elkaar,
Ga je een auto in,
Wat is dit voor begin?
En het eindigt nu snel,
Of bij de slager, of in een hel,
En wat jij zou willen,
Is alleen iemand om je honger te stillen,
En een rustig leven,
Met iemand die je liefde wil geven.