je hebt een grote stap genomen
werken aan je problemen
wat je er ook voor moet doen
welke beslissing je ook moet nemen
ik vind je ontzettend dapper
en ik heb heel erg veel respect
je wilt er echt keihard aan werken
weet je hoe veel moed je dan nodig hebt
je doet het echt goed
ook al voelt het misschien van niet
ik vind je een enorme topper
dat je durft te werken aan je verdriet...!