Verlicht
in't hemelse leven
gedachten
zweven op een roze wolk
klaar om gedroomd te worden
als het hemelse leven
hen verlicht
word alles zoeter dan normaal
kunnen zij dromen
de gedachte van elkaar
wensen zijn vervuld
het licht dat dooft weer snel
maar in de duisternis
vinden zij elkaar
toch wel
goeden tijden
slechte tijden
geef niet op
als de goede
zijn geweest
want de dromen
zullen snel
zoet zijn
als de slechte
zijn geweest.