Voor jou,
Al was er nog maar 1 wonder,
En het was voor mij om weg te geven,
Dan leed jij nergens meer onder,
En zou je geluk beleven,
Het wonder zou zijn voor dat ene geweldige persoon,
Waar we niet zonder zouden willen,
Je vindt jezelf misschien maar gewoon,
Maar wij zien de verschillen.