Dit is vaarwel, voor altijd.
Ik geloof in het lot.
Er zijn redenen voor wat ik deed.
Besef ze! Ga nadenken! Doe er iets aan! PLEASE
Mijn leven is zo leeg, waaauw mensen die toch om u geven,
alleen komt ge het pas te weten wanneer er iets dramatisch gebeurt!
You & Me _ still together?!