Het werkstuk
Moeilijk beginnen
Je leert er wel wat van
En je weet.. dat je het allemaal kan
Het werkstuk
Het moet af zijn
Af zijn op tijd
Werken, zonder gezelligheid
Het werkstuk
Met een gecrashte computer
Verder kon ik niet
Het was een computer die me in de steek liet
Het werkstuk
Alles bij iemand anders gemaakt
Tot ik was waar ik hoorde te zijn
De computer was weer heel, dat deed pijn
Het werkstuk
Steunen zuchten en kreunen
Alles voor niets gedaan
Ik heb geen zin meer, waarom verder gaan..
Het werkstuk
Toch maar verder
Anders heb ik ’n een
Anderen hebben voldoende, iedereen
het werkstuk
snel doorwerken
maar nu is het af, echt waar
ga maar bekijken, het is klaar