Levensgrote gedachten, komen op in mijn hoofd
Levensloze beloften, zijn aangereikt, binnen handbereik
Wanneer, het waarom zo graag beantwoord
Zo ongeduldig, er is vast nog genoeg tijd
Beslissingen geven een vorm aan ons leven
Ze vormen de weg van wat we zijn
Slaap kindje slaap
Droom zacht en mooie dromen vanuit de omgeving
Herinneringen zijn er om te beseffen dat wat kan zijn
Misschien moeten we simpelweg de wijsheid van ons hart volgen
Gevoel hoe beleef je dat
Is dat met een portie risico van tevoren duidelijk gegeven
Denken wat doet dat mee?
Krijg ik antwoord op de vragen die me kwellen
Misschien ontneemt kiezen voor de gemakkelijke weg, wel het zicht op de reden
Het heden hoe voelt dat, hoe zal de toekomst dan wel niet zijn
In diepe wanhoop opgesloten
Wanneer komt die kans, vast wanneer je het het minst verwacht