Liefde is vertrouwen
het gevoel van veiligheid
Liefde is opbouwen
het gevoel ik raak je niet kwijt
Liefde is medeleven
het gevoel van een arm om je heen
Liefde is luisteren
het gevoel er zijn, je helpt me er doorheen
Liefde is geborgen voelen
het gevoel van genegenheid
Liefde is samen delen
het gevoel het is voor altijd
Liefde is openheid
het gevoel van bij jou kan ik alles kwijt
Liefde is elkaar verstaan
het gevoel van ervoor gaan
Liefde is bindend
het gevoel van ik wil oud worden met jou
Vanwege dit alles, omdat Ik van je Hou!
Liefs!
MarjoleinV