Met grenzeloos verlangen verblijf ik,
een grenzeloos verlangen naar jou.
Eeuwigheid verpakt in het ogenblik
dat ik je voor het eerst vasthou.
Hou ik je eenmaal vast, dan loop ik ’t gevaar
dat ik voorgoed ben gevangen
omdat mijn hart dan alleen nog maar
kan kloppen met grenzeloos verlangen.
Ik trotseer dat gevaar, ben totaal niet bang
want de manier waarop ik naar jou verlang
is voor mij als houden van
Net zo teder, net zo broos,
vol overgave, grenzeloos
zoals alleen mijn hart dat kan.
©Isaiah