Wij!
En vandaag zal ik je opnieuw
laten weten,
dat ik verder wil met jou.
En ik zal je laten zien,
keer op keer
hoeveel ik van je houd.
Wij samen,
zijn onbreekbaar.
Gebonden, ineen.
de puzzel is af,
wij blijven bij elkaar,
nooit meer alleen!
I'm forever yours, dear!