Je gaat weg ,
Steekjes aan mijn hart .
Ik voel me raar ,
omdat jij weg gaat .
Waarom laat je me achter ?
Ik heb je echt nog nodig !
Jij vangde me op in moeilijke tijden ,
bij jouw voelde ik me veilig en
dacht dat dat gevoel nooit meer zou verdwijnen .
Plots draaide alles om
Jij bent een beetje op de dool .
Maar je komt wel weer terecht ,
want jij bent de ene dat altijd vecht .
Lieve vriend ,
je hebt een nieuw leven verdiend ,
Maar kan je me één ding beloven ?
Als het even niet gaat en je hebt nood aan een beetje praat ,
denk je dan weer aan die meid die je nu achter laat ?
Xxx Ik zal je missen ! xxX