Mensen;
Ze denken dat ze alles zijn,
Ze denken dat ze alles mogen,
Ze doen elkaar constant pijn,
Ze worden telkens voorgelogen,
Ze willen elkaar veranderen,
Ze zien alleen buitenkant,
Ze willen zijn als anderen,
Ze vechten alleen voor hun eigen land,
Ze verpesten de aarde,
Ze leven alleen voor hun eigen belang,
Ze laten niks in hun waarde,
Ze maken elkaar bang,
Ze kunnen goede dingen doen,
Ze kunnen hulp geven,
Ze denken vaak aan “toen”,
Ze hadden toen een fijn leven,
Ze willen vandaag niet kennen,
Ze leven met de gedachte dat gisteren terug zal komen,
Ze willen voor de toekomst hard wegrennen,
Ze hebben niet alleen anderen, maar ook zichzelf in die waan meegenomen,
Ze moeten alles opnieuw leren begrijpen,
Ze moeten leren strijden,
Ze maken elkaar uit voor lijpen,
Ze laten elkander lijden,
Ze doen meer fout dan goed,
Ze denken dan, alles gaat mis,
Ze weten ook niet precies hoe alles moet,
Ze moeten dan wel begrijpen, dat vergissen menselijk is.