Ik werd geboren en de shift kwam eraan dus greep me vast
Ik voelde het al gelijk er was een verandering aanstaande
Om de een of andere manier was alles hoe het vertelt was
Tegendraads als de geborenen moesten zijn hielden we stand
Om het nieuwe level te verkrijgen in het spel van het leven
Ik had me plek tussen de sterren maar koos voor het aardse
De eerstgeboren vielen van hun troon zoals de laatstgeboren
Plaats jezelf in het midden van het oneindigend universum
De tijd schiet door je heen licht vervormt, de geest heerst
Ik vraag jou hoe vaak sta je stil, hoe vaak denk je nou na
We allen zijn deel van de oplossing en deel van het gezwel
Niks voelt hetzelfde als een volk staande voor hun rechten
Waar zijn jullie toch gebleven vraag het jullie constant
Hoe lang duurt het nog totdat je een beslissing gaat nemen
Wanneer valt het dubbeltje nou eens, zal het volk strijden
Spreek jullie wel toe maar krijg geen doorgedachten reactie
Ik zoek alleen maar naar de opties van vrede voor ons allen
In een land vol van blinde en geestelijk vermoeide zielen
Het land van de mythes over ons het welbekende armageddon
Dit valt natuurlijk rauw op je dak toch doe je er niks aan
Destructie brengt veel pijn maar het brengt ook weer leven
We zijn dan nu nog wel zo groots met onze financiele macht
Aan den einde tellen geld en bezit allemaal niet meer mee
Het is een gevecht nooit vertoont zo hard en vel gevoerd
Jijzelf en anderen vechten van binnenuit naar buiten toe
Bloed vloeit doorzichtiger of donkerder met de gaande tijd
Voel hoe het kon dat keuzes gemaakt zijn in de geschiedenis
Klaar of niet je kanniet weglopen van je taak tegenwoordig
Dat is altijd in de geschiedenis gebeurt in deze dagen niet
We hebben kennis genoeg om omze leiders kapot te krijgen
Dus handen uit den mouwen balt je vuist dat strijd symbool
Raad maar eens waar dit eindigt in een prachtige revolutie
Dromen van een keurige rustige aarde zonder bloedvergiet